Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 525 | Novembre '11
Ni una víctima més!

Des de l’ajuntament de Picanya fem un crida general a la ciutadania contra la violència de gènere; totes i tots hem de comprometre’ns contra aquesta immensa crueltat que sols produeix dolor, por i mort en les dones víctimes i en els menors que la pateixen.
Considerem que la societat no pot ni ha de  tolerar aquest reguer de víctimes i que cada persona, cada família, cada institució ha de  posar tot el seu esforç en eradicar la violència cap a les dones.
Prova d'això és el fet de que fa pocs dies, l’Ajuntament de Picanya ha signat un Conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Interior, per incorporar a la Policia Local al sistema de seguiment integral de Violència de Gènere, el que  va a fer possible tindre constància permanent de la situació en la que viuen les dones víctimes de violència  al nostre poble, per evitar noves agressions.
Amb aquestes accions i gestos  volem fer palès el compromís del poble de Picanya amb la lluita contra la violència cap a les dones.
Com en anys anteriors, el proper divendres 25 de novembre (12.00h) i a la porta de l'Ajuntament tindrà lloc la concentració i acte d'homenatge a les víctimes. Un acte, al que, per suposat, esteu convidades i convidats a sumar-vos.

Salutacions

bnr25n11 
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.