Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 571 | Setembre '12
Conta'ns el teu Bici

T'agrada moure't amb bicicleta? Ho fas a diari? El cap de setmana? Vas a treballar, al cole, a l'institut a colp de pedal? Doncs ara és el moment de contar-ho. Conta'ns el teu Bici!
Volem fer públics els exemples d'aquelles persones que heu decidit aparcar el cotxe i moure's d'una manera més eficient, saludable, respectuosa i sostenible. Pensem que podeu ser un element motivador i que, per mitjà d'històries reals, cada dia siguen més les persones que s'animen a fer servir aquestes formes de mobilitat que ens beneficien a totes i tots.
També valorem que "visibilitzar" a les persones usuàries de bicicletes i promoure el seu reconeixement pot incidir en que conductors i conductores de cotxes milloren la seua percepció d'aquest mitjà de transport i per tant redundar en un major respecte i, finalment, en una major seguretat per a ciclistes, vianants i conductors.
Si vols saber com participar, visita el web municipal www.picanya.org (o fes clic sobre la imatge inferior) i allà trobaràs tota la informació.
Conta'ns el teu Bici!

Salutacions

bnr_contans_el_teu_Bici

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.