Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 638 | Abril '14
Juan José Millás rebrà el premi Llig Picanya
Informació completa del Maig Literari 2014 ja disponible al web

Al nostre poble, el mes de maig ve carregat de lletres, de paraules, de llibres, de converses i xerrades. Com cada any el “Maig literari” portarà fins a Picanya a autors i autores de primera línia del panorama literari valencià i espanyol.

Juan José Millás, Premi Llig Picanya 2014

El valencià Juan José Millás rebrà enguany el premi “Llig Picanya” un guardó que en altres edicions ja han rebut escriptors i escriptores tan reconeguts com ara Maruja Torres (2013), José Luis Sampedro (2012), Elvira Lindo (2011), Ángeles Caso (2010), Ana María Matute (2009) i Almudena Grandes (2008). Amb este premi el nostre poble vol reconèixer la seua brillant trajèctoria com a novel·lista i també com a periodista. Com a novel·lista ha guanyat premis com ara el Nadal, el Planeta... i com a periodista és, a hores d’ara, una de les veus més crítiques amb la societat actual.
L'acte de lliurament del premi "Llig Picanya" tindrà lloc el 27 de maig a les 18.30h al Centre Cultural i estarà presentat per l'escriptoraCarmen Amoraga.

Carmen Amoraga
Com no podia ser d’altra manera la picanyera Carmen Amoraga, tot i la seua atapeïda agenda, ens presentarà la seua darrera novel·la La vida era eso amb el que va guanyar el Premi Nadal a principi d’este any 2014, un dels més prestigiosos premis de la literatura en castellà. D’este llibre ja s’han publicat 4 edicions i s’ha situat al mes de març entre els 10 llibres de ficció més venuts a Espanya.

Carmen Amoraga
presentarà la seua darrera novel·la
La vida era eso el 15 de maig

I molt més...
El “Maig literari” també ens permetrà conèixer de prop a autors com ara el dibuixat de novel·la gràfica Paco Roca (guanyador d’un premi Goya per l’adaptació de la seua obraArrugas) o Toni Cucarella (que presentaràDones d’aigua, hòmens de fang) i a autores com ara Susana Fortes o Carme Miquel que ens parlaran dels seus darrers llibres El amor no es un verso libre Mataren el verd.
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.