Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 578 | Novembre '12
25N Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Un any més, aquest 25 de Novembre l’Ajuntament de Picanya, junt als centres educatius i altres col·lectius de la població, cridem en contra de la violència cap a les dones, que no s’atura  ni minva.
Considerem que la societat no pot ni ha de tolerar aquest reguer de víctimes i que cada persona, cada família, cada institució ha de posar tot el seu esforç en aturar la violència contra les dones i lluitar per fer possible un nou model social on no tinguen cabuda les violències masclistes en totes les seues expressions.
Enguany, les activitats de Prevenció i Sensibilització programades han estat molt diverses i des de l'Ajuntament volem convidar-vos a participar en les que encara estan per arribar.
Així, aquest dimecres 21 de Novembre, 17.30h, al Centre Cultural es projectarà la pel·lícula LA FUENTE DE LAS MUJERES dirigida per Radu Mihaileanu. Presentació i col·loqui posterior conduit per Marcela Jabbaz i el divendres 23 de Novembre, a les 10.30h, a la porta de l’Ajuntament de Picanya tindrà lloc la CONCENTRACIÓ I ACTE HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE i la lectura dels noms de les dones assassinades. Finalment el diumenge 25 de Novembre, a les 12.00h, al Parterre de València. tindrà lloc una MANIFESTACIÓ.

Salutacionsbnr25n12
Notícies al web municipal

17 de novembre de 2012
La Biblioteca acull la 1a trobada d'escriptors de l'Horta

12 de novembre de 2012
També es millorarà la xarxa d'aigua potable

10 de novembre de 2012
Notícia apareguda al diari Levante-EMV el dissabte 10/11/12També pots seguir l'actualitat municipal a: logo_facebook  logo_twitter
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.