Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 549 | Abril '12
Al Maig, Picanya és Lletra

Entre el 23 d'abril i el 4 de juny (amb un mes de maig ple d'activitats) el nostre poble celebra la 5a edició del "Maig literari". Una oportunitat única per tal de ficar en contacte a autors i autores amb lectors i lectores i promoure entre la nostra població l'estima pel món de la literatura en especial i la cultura en general.
Enguany el premi Llig Picanya anirà a les mans d'un dels escriptors vius més importants en llengua castellana: José Luis Sampedro. Amb aquest premi, promogut des de la Biblioteca Municipal (on és l'autor més llegit de la història del centre) s'ha volgut reconèixer la seua importantíssima trajectòria i, serà ell mateix qui recollirà el premi al Centre Cultural picanyer.
Al llarg d'aquestes setmanes també comptarem amb la presència d'autors ben coneguts com ara Santiago Posteguillo, l'autor més exitòs de la novel·la històrica espanyola, Josep Lozano considerat com un dels autors més importants de l'actual panorama de literatura en valencià i Dolores Garcia amb el seu "El secreto de la Mona Lisa".
I hi ha més, també tindrem jazz i poesia de la mà de Lluís Roda i David Pastor i contacontes, i cantacançons, i teatre, i autors locals d'èxit internacional com Vicente Marí Soucase i l'homenatge al poeta Marc Granell promogut des de l'Escola d'Adults, etc... fins i tot, tindrem l'oportunitat de fer el trajecte de lectors a escriptors gràcies al taller de creació literària impartit de forma gratuïta per l'escriptora picanyera Carmen Amoraga. 

Salutacionsbnr_maig_literari_2012
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.