GRUP LA VALL TAVERNES
27 de d’octubre de 2018
7A temporada de folklore valencià
Actuació al Centre Cultural

7a Temporada de folklore valencià de Picanya


Ja tenim ací la 7a Temporada de folklore valencià de Picanya, després de l’èxit de programació i assistència de públic de les temporades anteriors, el Grup de danses Realenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya posa en marxa esta quarta edició amb la intenció de continuar portant al nostre poble grups de danses del millor nivell per que ens mostren la riquesa del folklore valencià.  Per a esta ocasió comptarem tambè amb 4 vetlades folklòriques entre octubre i febrer en les que gaudirem de les actuacions de diversos grups, alguns d’ells ja ens visitaren les temporades passades, i d’altres, són novetat en la programació d’enguany.


27/10/18 - 20.00h

GRUP DE BALLS POPULARS LA VALL DE TAVERNES: El Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes va nàixer allà per l’any 1975 quan una colla d’amics s’ajuntava simplement per cantar cançons. Allò, que va començar com una diversió de caire un poc clandestí, ha esdevingut un dels grups més antics del País Valencià, i en definitiva, un dels trets culturals més importants del poble de Tavernes. 

GRUP DE DANSES “REPICÓ” DE MANISES: El grup de danses REPICÓ es va formar l’any 1987 amb l’objectiu de recuperar, difondre i promocionar el folklore a Manises i recuperar les nostres tradicions.  En l’actualitat, el grup està format per unes quaranta persones entre rondalla i balladors/es.  La seua tasca principal és la recuperació i difusió del nostre folklore, dirigint els seus esforços en la recuperació de cançons i balls tradicionals, perquè la cultura valenciana no es perda i així les noves generacions puguen conèixer i aprendre les tradicions dels nostres avantpassats.


Accés als espectacles


Abonaments
L’abonament per a tota la temporada té un preu de 13 euros. Es pot adquirir tot i contactant amb els grups participants o bé amb el Grup de danses Realenc al correu: temporadafolklorevalencia@hotmail.com

Entrades
Per a aquelles persones que no estiguen interessades en comprar l’abonament es posaran a la venda entrades. Es podran comprar el mateix dia de l’actuació al Centre Cultural al preu de 5 euros.  Els xiquets i les xiquetes menors de 12 anys no pagaran entrada.  La taquilla estarà oberta a partir de les 19.00h el mateix dissabte de cada actuació.

Els espectacles al Centre Cultural de Picanya començaran a les 20.00h i les portes s’obriran 15 minuts abans.
L’organització es reserva el dret a cancel·lar els espectacles i es compromet a publicar amb antel·lació al perfil de facebook del grup de danses Realenc i a la plana web qualsevol canvi de programació.