30 de de novembre de 2014
Dansa contemporània "Charlie"
Diumenge 30 de novembre, 18:00h CENTRE CULTURAL Cia. FERNANDO HURTADO (Màlaga) presenta: "CHARLIE" Aquest espectacle és un homenatge a la figura del gran Charles Chaplin, tot i basant-se en obres ja universals com "Temps moderns" o "El gran dictador", i també un tribut a la seua faceta com compositor, director, coreògraf , personatge i també persona. El muntatge combina imatges projectades on els intèrprets doblen els personatges reals amb coreografies i dansa, tot acompanyat d'una espectacular escenografia i ficada en escena. Espectacle per a majors de 7 anys.


Diumenge 30 de novembre, 18:00h 
CENTRE CULTURAL
Cia. FERNANDO HURTADO (Màlaga) presenta: 
"CHARLIE"
Aquest espectacle és un homenatge a la figura del gran Charles Chaplin, tot i basant-se en obres ja universals com "Temps moderns" o "El gran dictador", i també un tribut a la seua faceta com compositor, director, coreògraf , personatge i  també persona. 
El muntatge combina imatges projectades on els intèrprets doblen els personatges reals amb coreografies i dansa, tot acompanyat  d’una espectacular escenografia i ficada en escena.
Espectacle per a majors de 7 anys.
Preus: 7€ baix/4€ dalt  
Preus especials 
grups de 10 persones: 
6€ baix/3€ dalt


Més informació:
http://www.picanya.org/persones/cultura/programacio/teatre