30 de de novembre de 2014
Ruta a peu per la Senda dels Pantaners
Ruta a peu per la Senda dels Pantaners Diumenge 30 de novembre Ruta a peu per la Senda dels Pantaners passant per Chulilla, l'embassament de Loriguilla, el barranc de Falfiguera i visitant les pintures rupestres. Preu 9 €
Habitualment la xarxa joves.net a la qual pertany el nostre poble organitza eixides de senderisme i bicicleta de muntanya adreçades a joves entre 12 i 35 anys. L'obejctiu d'estes escapades és promoure un oci actiu i saludable entre el nostre jovent així com descobrir el nostre paisatge més proper (i de vegades, més desconegut) i promoure relacions d'amistat i cooperació entre joves de pobles de la mateixa comarca.

Sota el nom de "Escapa't!" en les properes setmanes estan previstes tres eixides.

Ruta senderista per la Serra de Mariola
Diumenge 26 d'octubre 
Ruta senderista per la Serra de Mariola visitant Agres, la Cava Gran i les Covetes dels moros de Bocairent.
Preu 11 €

Ruta en bicicleta pel Parc fluvial del Túria
Diumenge 23 de novembre
Ruta en bicicleta pel Parc fluvial del Túria de Villamarxant a Quart de Poblet, Alaquàs i Xirivella.
Preu 10 €

Ruta a peu per la Senda dels Pantaners
Diumenge 30 de novembre
Ruta a peu per la Senda dels Pantaners passant per Chulilla, l'embassament de Loriguilla, el barranc de Falfiguera i visitant les pintures rupestres.
Preu 9 €

El preu inclou: autobús d'anada i tornada, guies experts i amb la corresponent titolació i les necessaries assegurances. 

En estes excursions poden participar tots els i les joves i adolescents interessat de 12 a 35 anys. Això sí, els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. La persona adulta que els acompanya pot superar, en eixe cas, els 35 anys. En el cas de grups de menors hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

Més informació i inscripcions: Biblioteca Municipal de Picanya