assessorament_associacions_2023_02_16_PICANYA
16 de de febrer de 2023
Formació per a les associacions
Assessoramentl jurídic

L'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, oferirà durant els pròxims mesos diverses activitats de formarció per a les nostres associacions. Estes activitats gratuïtes tenen com a finalitat dotar al teixit associatiu del nostre poble amb els recursos necessaris per a poder respondre les demandes i dubtes administratives més freqüents.   

Les accions, a càrrec de la Fundació Horta, permetran a les associacions  aprendre a gestionar les seues obligacions documentals, identificar i ordenar la documentació, així com resoldre les consultes específiques de l’associació.  

Assessorament individual
El pròxim dijous 16 de febrer de 17.00 a 20.00 h,a les dependències municipals d'Almassereta, núm 19, les associacions que ho desitgen podran assistir al servei d’assessorament individualitzat, on tindran l’oportunitat de resoldre problemes concrets de la gestió diària de la seua entitat, ja siguen d’índole legal, fiscal, comptable o laboral.
Per reservar cita pel servei d’assessorament individual, les associacions que ho desitgen han de contactar amb Carme Roma a través de croma@picanya.org 961592686.      

Curs d'obligacions documentals
Posteriorment, el curs d’obligacions documentals i procedimental tindrà lloc el pròxim 25 d’abril a les 17:30 hores també a l’edifici d'Almassereta, núm 19. Amb esta formació, les associacions participants podran aprendre a organitzar l’arxiu administratiu d’una associació, tot i fent un repàs de les obligacions legals d’una associació i com fer els tràmits davant el Registre d’Associacions. 
Per poder assistir a este curs, les associacions han d’inscriure’s gratuïtament a través de l’aplicació associacions.org/app/accio, o bé inscriure's per telèfon al 961 553 227.

 

assessorament_associacions_2023_02_16_PICANYA