Aquesta secció us permet conèixer Picanya com a poble, disposeu d'un xicotet text explicatiu a la secció Qui som des de la que també podeu accedir a la localització del municipi, la localització de carrers (via Google maps), els resultats dels diferens processos electorals des de l'any 2000, un llistat de teléfons i adreces útils i informació específica sobre l'agermanament amb el poble francés de Panazol.

També podeu accedir a un complet llistat d'Instal·lacions municipals amb informació relacionada i a l'espai destinat al Centre de Desenvolupament local Alqueria de Moret i la seua programació de cursos i llistat de serveis especialment relacionats amb temes de formació i ocupació.

En la secció d'urbanisme trobareu permanentment actualitzat el llistat d'obres en realització així com les finalitzades i les que estan en projecte. També podeu consultar ací el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) i el projecte Picanya Sud de desenvolupament de tota aquesta zona i relacionat directament amb el soterrament de les vies.

A l'apartat Habitatge trobareu informació sobre el servei específic oferit per l'Ajuntament en aquesta matèria.
Un apartat final és el dedicat a la cura del Medi Ambient, tret d'identitat del nostre muncipi i al que podreu trobar informació sobre accions, gestió de residus, Agenda 21, i fins i tot meteorologia amb la previssió per a Picanya de l'AEMET i un resum mensual de l'oratge local amb indicació de pluja caiguda, temperatures, meteors observats...