Bon inici de temporada per al club de gimnàstica rítmica
Al novembre participaran en el campionat d'Espanya
Ja ha arrancat la temporada per tots els clubs esportius del nostre poble. Entre ells, el club de gimnàstica rítmica ha començat molt prompte a obtindre bons resultats. Ací vos deixem un resum.

Campionat Nacional Base
Enguany el club de gimnàstia rítmica de Picanya ja presentat 2 conjunts, un de categoria benjamí i altre de categoria infantil (de 6 gimnastes) i una reprentant a nivell individual en categoria al Campionat Nacional Base. Ha estat la primera participació per al conjunt benjamí (format per: Tayra Gacho, Zoe Pérez, Valeria Sospedra, Valeria Ródenas i Claudia Rocatí) i també per a la gimnasta Laura Molina Vilchez que ha particpat a nivell individual.

Bon inici de temporada
Les gimnastes encetaren la temporada de competicions del Nacional Base Conjunts i Copa Base Individual amb un Trofeu amistós celebrat en la localitat de Xest el dia 24 de Setembre.
El conjunt infantil (format per: Ainhoa Contreras, Irati Pérez, Judith Gacho, Claudia García, Claudia Allueva i Cristina Cambronero) va quedar primer classificat d'un total de 15 participants. Competien amb l'aparell de maces.  Laura Molina Vilchez (categoria aleví) va quedar quarta classificada d'un total de 15 participants. El conjunt benjamí va fer una gran actuació per a ser la seua primera vegada.

Classificació per al nacional
El passat 1 d'octubre es va celebrar al Velòdrom Luis Puig , la fase autonòmica classificatòria.  De tots els participants, només podien optar a la fase nacional els 15 millors conjunts i les 5 millors gimnastes a nivell individual.
El conjunt infantil va competir contra 22 conjunts. En aquesta ocasió no van obtenir medalla però van aconseguir classificar-se per a la fase nacional que se celebrarà els dies 10,11,12 i 13 de novembre a Valladolid.
El conjunt benjamí va competir contra 9 conjunts i també va aconseguir classificar-se per a la fase nacional.
Laura Molina va competir contra 28 gimnastes i va obtenir una molt bona novena posició.

Trofeu Nacional Eusaklgym i Campionat d'Espanya
El dia 21 d'octubre estes gimnastes participaran en el Trofeu Nacional de l'Euskalgym (a celebrar a Vitòria), on competiran contres gimnastes de tota Espanya.
La setmana del 7 al 13 de Novembre es disputarà el Campionat d'Espanya al Pavelló Pisuerga de Valladolid, i allà estaran les gimnaste picanyeres acompanyades per les sues entrenadores Esther Soria i Aroa Rochina.