alejandro_garcia
29 de de desembre de 2016
L'àrbitre picanyer Alejandro García Cebrían guardonat per salvar la vida d'un jugador
Ha rebut el premi "Emilio Estrelles" per part del Comité d'Àrbitres de Futbol de la Comunitat Valenciana
Alejandro García Cebrián, és un jove picanyer que compatibilitza els seus estudis amb una brillant carrera com a àrbitre de futbol. Una activitat, en la que porta ja sis temporades i a la que va arribar després d'un temps com a jugador i de mans d'un amic que el va convidar a afrontar el paper més exigent de tots els que es poden desenvolupar en un camp de futbol, el d'àrbitre.

Una decisió que salvà una vida
Als àrbitres de futbol se'ls demana prendre decisions ràpides i mantindre la calma en tot moment. Dues característiques que, junt a la seua preparació, van fer que Alejandro puguera resoldre la més difícil situació a la que ens poden enfrontar les persones, la d'atendre a una persona en un moment d'autèntic risc vital.
Alejandro estava pitant un partit sense major trascencència, tot marxava correctament, quan en un salt per a disputar el baló dos jugadors van xocar a l'aire. Un d'ells va quedar extés a la gespa, no respirava, s'havia empassat la llengua i s'estava ofegant. La resta de jugadors van quedar petrificats. Per sort Alejandro no s'ho va pensar i va realitzar els moviments i tècniques apreses durant la seua formació i va aconseguir tornar la llengua al seu lloc i que el jugador puguera tornar a respirar amb normalitat. Una acció ràpida i decidida que va marcar la diferència entre una anècdota i una terrible tragèdia.

Premi "Emilio Estrelles"
Esta magnífica acció d'Alejandro l'ha fet mereixedor del premi "Emilio Estrelles" atorgat pel Comité d'Ârbitres de la Comunitat Valenciana. Un reconeixement amb el que este comité vol destacar els valors humans i la concòrdia en el treball dels colegiats.






alejandro_garcia
Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de de febrer de 2016

Templet dels Amants

Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta