REALENC
10 de de gener de 2017
"Sarao" a peu de plaça per a tancar la temporada de folklore
Este diumenge 15 de gener des de les 12.00h
Per a finalitzar la V Temporada de Folklore Valencià de Picanya el grup de danses Realenc ha decidit enguany, i com a novetat, organtizar un "sarao" que tindrà lloc el DIUMENGE 15 DE GENER, a la PLAÇA DEL PAÍS VALENCIÀ DE PICANYA, des de les 12 hores.
Serà una oportunitat de gaudir de nou de la música i les danses dels grups participants en aquesta 5a Temporada, i estarà obert a totes i tots els que vullguen acostar-vos per a compartir un matí de folklore.

El "sarao"
Un “sarao” o “bureo” és una reunió més o menys improvisada on se reuneixen músics de rondalla i balladors a una plaça o lloc adequat, normalment al carrer, i on van tocant i ballant, sense una pauta especificada allò que els va abellint ballar.  En aquesta ocasió, la presència de músics i balladors de diversos grups, suposa una magnífica oportunitat de gaudir de diversos repertoris.  
És un acte obert a tothom, tant balladors com públic neòfit que vullga afegir-se a la gent que està ballant on els grups no fan servir indumentària tradicional.  

Galeries relacionades
40 anys del grup de danses Realenc
13 de de gener de 2024

40 anys del grup de danses Realenc

Grup de Danses Realenc
03 de d’octubre de 2020

Grup de Danses Realenc

Nit de Folklore. Festes Majors 2017
09 de de juliol de 2017

Nit de Folklore. Festes Majors 2017

Notícies relacionades