giroscopica2018olea
26 de de març de 2018
GiroscòPICA fa de Picanya la capital valenciana de les arts de carrer
Malgrat l'oratge van poder oferir-se els 12 espectacles programats
Tot i que l’oratge va fer patir l’organització durant tot el cap de setmana  del 23 i 24 de març amb un vent molt intens, fred, i la constant amenaça de la pluja, finalment les 12 actuacions previstes en esta primera GiroscòPICA, Fira Valenciana d’Arts de Carrer, van poder ser disfrutades pel públic.    

Hereva de Picaarts 

GiroscòPICA naix de la llavor de Picaarts – Mostra d’Arts teatrals de carrer a Picanya- que començà el seu camí la primavera de 2013. Picaarts, en les seues cinc edicions ens va descobrir la versatilitat dels carrers i places del nostre poble per a les arts escèniques. Ara GiroscòPICA ha anat un pas més i s’ha convertit en punt de trobada per al món de les arts teatrals de carrers.
Representants de 26 pobles
Fins a prop de 40 tècnics culturals de 26 pobles i ciutats diferents de tota la Comunitat Valenciana es van aplegar fins al nostre poble per a conèixer de primera mà els 12 espectacles d’esta GiroscòPICA 2018 que va complir perfectament amb el seu paper d’escaparat i fira d’arts teatrals de carrer.

Creixement

GiroscòPICA ha suposat una clara aposta de creixement. Ha augmentat el nombre d’espectacles (de cinc a dotze), els dies (d’un a dos) i també la qualitat dels treballs presentats. Un gran esforç organitzatiu en el que l’Ajuntament de Picanya ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.
Bona resposta del públic
Tot i que el fred i el vent no animaven a eixir al carrer, finalment el públic picanyer, i també persones arribades d’altres poblacions, van acompanyar cadascun dels espectacles oferits en esta GiroscòPICA 2018, des d’aquells destinats a un públic més familiar i majoritari fins les propostes més innovadores i arriscades que també van poder disfrutar. Així esta Fira Valenciana d’Arts de Carrer  també va complir amb un dels seus objectius fonamentals: seduir a nous públics i animar el gust pel teatre i la creació artística. 

 

 

giroscopica2018
giroscopica2018aigua
giroscopica2018dansa
giroscopica2018immaginaria
giroscopica2018isla
giroscopica2018olea
giroscopica2018pallaxa
giroscopica2018seute
giroscopica2018wf
Galeries relacionades
Vídeos relacionats