IMG_0186
07 de maig de 2018
Més de 100 picanyeres i picanyers participen al cicle passeig comarcal d'esta passat diumenge
El recorregut tou fins al Parc de les Barraques de Catarroja

Este passat diumenge 6 de maig tingué lloc una nova edició del cicle-passeig comarcal. Enguany foren els pobles de Picanya, Catarroja i Xirivella els que participaren en este recorregut a mig camí entre la festa, l'esport i l'exploració del nostre paisatge més proper i, de vegades, més desconegut.

Més de 100 participants de Picanya
El nostre poble comptà amb una nombrosa participació que superà els 100 ciclistes del total de poc més de 300 que participaren entre les tres poblacions.

El recorregut
Enguany l'eixida tingué lloc, per primera vegada, des del Parc Jove i, des d'eixe punt els i les participants pedalejaren fins al Parc de les Barraques a Catarroja on tinguren lloc diferents activitats d'animació i fins i tot el sorteig d'una bicicleta entre el participants que, direm, acabà venint al nostre poble, donat que el premiat fou un xiquet picanyer.

Col·laboració imprescindible
Cal destacar molt especialment la col·laboració dels membres del club de BTT del nostre poble, els "Ñus", que, en tot moment van estar pendents de garantir la màxima seguretat del recorregut i van prestar el seu suport (tant tècnic com anímic) als participants.

Podeu veure totes le imatges ací:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/12728/219/cicle-passeig-per-l-hortaGaleries relacionades