DSC_0076
25 de novembre de 2019
Acte de rebuig a la violència cap a les dones
Amb motiu del 25 de novembre. Dia internacional contra la violència de gènere.

Hui mateix hem sabut que una dona de 26 anys ha mort a la població de San Isidro a Tenerife assassinada, presuntament,  per la seua parella, un home de 29 anys. Una xacra, la de la violència cap a les dones que, malauradament, continua de permanent actualitat i que al nostre país ha costat ja la vida a més de 1.000 dones (des de que es du el compte).

Hui, 25 de novembre, se celebrara el dia internacional contra la violència cap a les dones. Per este motiu des de l'Ajuntament de Picanya s'han organitzat tot un seguit d'actes que intenen conscienciar i avançar en el camí d'acabar amb esta terrible malaltia de la nostra societat. En concret, hui, a la plaça de l'Ajuntament ha tingut lloc el tradicional acte d'homenatge a les víctimes amb la lectura un per un dels noms de totes les dones assassinades enguany. Els i les representants del món educatiu, social i polític del nostre poble han estat al càrrec d'esta lectura que ha donat pas a un minut de silenci.

Atrapasomnis en record de les víctimes
En este mateix acte els diferents col·lectius participants han penjat atrapasomnis a la façana de l'Ajuntament. Estos atrapasomnis volen simbolitzar els "sommis trencats" de tantes dones que van veure com les seues vides eren furtades i les seues il·lussions i esperances destruïdes de forma cruel i violenta per un atac masclista.

Totes les fotos de l'acte les teniu ACÍ


Galeries relacionades