DSC_0076
25 de de novembre de 2019
Acte de rebuig a la violència cap a les dones
Amb motiu del 25 de novembre. Dia internacional contra la violència de gènere.

Hui mateix hem sabut que una dona de 26 anys ha mort a la població de San Isidro a Tenerife assassinada, presuntament,  per la seua parella, un home de 29 anys. Una xacra, la de la violència cap a les dones que, malauradament, continua de permanent actualitat i que al nostre país ha costat ja la vida a més de 1.000 dones (des de que es du el compte).

Hui, 25 de novembre, se celebrara el dia internacional contra la violència cap a les dones. Per este motiu des de l'Ajuntament de Picanya s'han organitzat tot un seguit d'actes que intenen conscienciar i avançar en el camí d'acabar amb esta terrible malaltia de la nostra societat. En concret, hui, a la plaça de l'Ajuntament ha tingut lloc el tradicional acte d'homenatge a les víctimes amb la lectura un per un dels noms de totes les dones assassinades enguany. Els i les representants del món educatiu, social i polític del nostre poble han estat al càrrec d'esta lectura que ha donat pas a un minut de silenci.

Atrapasomnis en record de les víctimes
En este mateix acte els diferents col·lectius participants han penjat atrapasomnis a la façana de l'Ajuntament. Estos atrapasomnis volen simbolitzar els "sommis trencats" de tantes dones que van veure com les seues vides eren furtades i les seues il·lussions i esperances destruïdes de forma cruel i violenta per un atac masclista.

Totes les fotos de l'acte les teniu ACÍ


Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya

Art al carrer 2021
16 de de febrer de 2021

Art al carrer 2021