01_lafam_mr_blue_sky_cartell_festiu_al_fresc
21 de de juny de 2021
"Mr. Blue Sky" obri el fESTIU AL FRESC! este dissabte
Oberta la reserva d'entrades.

Este dissabte 26 de juny la companyia de teatre de carrer La Fam obri la programació d'activitats lúdiques i culturals organitzada per l'Ajuntament de Picanya per als mesos de juny i juliol.

Mr. Blue Sky
El món es troba col·lapsat d'informació, d'imatges, notícies... I l'ésser humà es troba saturat de continguts però buit d'humanitat. Ens hem convertit en màquines, en éssers mecanitzats sense comunicació. Mr. Blue Sky compta la història de com, un dia, l'ésser humà es va tornar a descobrir.
Es van trencar les fronteres i les barreres tecnològiques que els separaven i es van tornar a mirar als ulls. Van descobrir el món, deixant així la tecnologia a un costat.
Teatre de carrer per a tots els públics amb una estètica sorprenent.

DISSABTE 26 de juny
22.30h - Parc Jove
LA FAM cia de teatre presenta
MR. BLUE SKY
[RESERVA ENTRADES ACÍ]
Video de l'espectacle ACÍ.

01_lafam_mr_blue_sky_cartell_festiu_al_fresc

fESTIU AL FRESC!
L’actual situació sanitària no permet encara pensar en un programa de Festes Majors com el d’anys prepandèmics. Els actes massius, amb molta interacció personal, són absolutament impensables. Però això no vol dir que, donada l’experiència adquirida, no es puga pensar en un programa lúdic-cultural que ens permeta, poc a poc, anar fent passos cap a la desitjada normalitat.
Per a totes les activitats cal inscripció prèvia (per mitjà d'esta mateixa plana). Totes les activitats són gratuïtes excepte les nits joves a la piscina per a les que caldrà comprar la corresponent l'entrada (preu: 1€).
Estes activitats poden variar en funció de l'evoluació de l'actual crisi sanitària. Preguem la màxima col·laboració de totes i tots en el compliment de les normes de protecció front a la COVID-19. 

Més informació ACÍ.

 

 

 

 

Galeries relacionades
Notícies relacionades
Ska per a tota la família!
06 de de juliol de 2021

Ska per a tota la família!

Nits de crits!
25 de de juny de 2021

Nits de crits!