rotonda01
22 de de setembre de 2022
Oberta al trànsit la rotonda sobre la CV-407 i el nou accés a València Sud
Les obres, a càrrec de la Generalitat Valenciana, seguiran sense afecció al trànsit de vehicles

La Generalitat ja ha obert al trànsit rodat la rotonda que millora la circulació en la CV-407, en la zona del cementeri vell de Paiporta.
Amb aquesta recent obertura al trànsit es conclou la primera fase d'aquestes obres i s'elimina definitivament l'antic encreuament, que generava en nombroses ocasiones situacions de perill (fins i tot accidents) i falta de fluïdesa en la incorporació a la xarxa viària.
També s'ha obert al trànsit el nou accés a l'estació de València Sud (i el seu gran aparcament disusorio) mitjançant una connexió amb la pròpia rotonda i una carretera paral·lela a l'actual. 

Segona fase
Una vegada salvada la principal dificultat de circulació, les obres continuaran en una segona fase, ja sense interferir en el trànsit de vehicles i camions, atés que en el projecte s'han de realitzar obres complementàries d'integració paisatgística.

Més carril-bici
En aquestes obres, a més de la rotonda està prevista la finalització del carril de ciclovianants annex al vial. Aquest tram de carril bici forma part de l'Anell Verd Metropolità que actualment està desenvolupant la Generalitat Valenciana. Aquest carril de ciclovianants permetrà unir els municipis de Paiporta i Picanya amb les instal·lacions de València Sud i, per tant, amb les línies de metro València.

 

rotonda02 

rotonda01 

rotonda03

Galeries relacionades
Vídeos relacionats