DSC_0385
29 de de novembre de 2022
Núria Palacios i Esther Masegosa ja són les Falleres Majors de Picanya 2023
Celebrada la Solemne Exaltació de les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor

Tal com estava anunciat este passat dissabte 26 de novembre el Centre Cultural de Picanya va acolir la "Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya 2023". Com cada any, tot el món faller del nostre poble i un bon nombre de comissions dels pobles dels voltants s'aplegaren al Centre Cultural per a retre homenatge a Esther Masegosa, Fallera Major de Picanya 2023 i Nuria Palacios Fallera Major Infantil de Picanya 2023. En este acte, com és tradicional, també foren presentades les falleres que formen part de les Corts d'Honor i que enguany són Isabela Rubio, Leyre Moretno, Laura Masegosa i Laia Almansa.

Este acte també va servir com a acomiadament d'Andrea Muñoz i Beatriz Martínez que tancaran el seu temps al front de les Falles de Picanya després d'haver fet un treball magnífic.

Ball, música i poesia

L'acte de l'exaltació va arrancar amb l'actuació del grup musical de la Falla Antoni Pardo de Torrent i el seu magnífic espectacle "Africa".
Sara Garrigues Royo, Fallera Major de Torrent 2022 fou l'encarregada de conduir l'acte i Diego Palacios Pérez, artista faller, escriptor i col·laborador del programa "Tot és festa" fou el mantenidor.
L'homenatge a les noves Falleres Majors de Picanya per part de més de 20 associacions culturals i falleres del nostre poble i arribades de tota la Comunitat Valenciana (molt destacable és la presència de la "Reina de las Fiestas de Segorbe" i l'alcaldesa d'esta població, va tancar esta exaltació que ja marca, de forma molt clara, l'inici de les Falles de Picanya 2023.

Podeu accedir ací a més de 100 imatges d'este acte.