anunci_inici_obres_c_ricard_capella_fase_1a
11 de de gener de 2023
Inici de les obres de millora al carrer Ricardo Capella (tram entre C/ Colón i Pont Vell)
Dilluns 16 de gener de 2023

Este proper dilluns 16 de gener s'inicien les obres de millora per a convertir la carretera CV-406, que al seu pas pel nostre nucli urbà forma les vies Ricardo Capella i Senyera, en un carrer adequat al model dels carrers del nostre poble.

Atenció a les limitacions al trànsit
En esta part inicial de la primera fase les obres, a càrrec de la Diputació de València (propietària actual de la via) es realitzaran en el tram del carrer Ricardo Capella entre el carrer Colón (que continuarà obert tal com està ara) i el Pont Vell que també continuarà obert.
Serà per tant, important, prestar atenció a les limitacions al trànsit de vehicles que quedarà reduït al mínim imprescindible i al pas de de persones que hauran de prestar atenció a les indicacions corresponents.

L'accés a les zones per a vianants del centre caldrà fer-ho des del carrer Torrent o des del C/ Sant Josep.

Amb esta intervenció es dóna el primer pas per a transformar la darrera carretera que creuava el nostre nucli urbà en carrers que permetan una millor mobilitat i seguretat a les persones i, per tant, la millor connexió entre les zones del poble que ara separava esta carretera.

Agraïm la seua comprensió i col·laboració.

Teniu més informació de les obres ACÍ.

anunci_inici_obres_c_ricard_capella_fase_1a

Galeries relacionades
Vídeos relacionats