cartel_programa_elmono
27 de de novembre de 2013
Xavi Castillo presenta "El Mono" al Centre Cultural de Picanya
Serà el proper dijous 12 de desembre
El proper dijous 12 de desembre de 2013 Xavi Castillo i Pot de Plom Teatre presenten al Centre Cultural de Picanya "El Mono, un projecte d'apocalipsi".
Xavi Castillo i Pot de Plom Teatre, que tenen la seua seu d'operacions al nostre poble, conten que l’origen d’esta història va ser un bon dia, quan la gent de la companyia se n’adonà que, amb la excusa de la crisi, tot estava tornant cap enrrere a corre-cuita i quasi sense adonar-se. Retallades en tots el àmbits: educació, sanitat, investigació, ajudes socials, dependència… Cada vegada en tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laboral es sembla cada vegada més a la dels nostres avis o besàvis; i els polítics, com si foren senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errades.  I ahí va sorgir la pregunta que dóna peu a este nou treball: estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva?

El preu de l'entrada és de 10€ baix i 6€ dalt. Tot i que hi ha preus reduïts (sols a la taquilla del Centre Cultural) per a menors de 27 anys o majors de 65 anys: 7’5€ baix i 4’5€ dalt.

La venda d'entrades (des del 2 de Desembre de 20013) es pot realitzar a:
- www.instanticket.es
- Al servei DIGA'M de l’Ajuntament de Picanya
- Des de mig hora abans de l’espectacle a la taquilla del Centre Cultural.

I per si voleu descobrir els "origens picanyers" de "El Mono", ací teniu:
http://www.youtube.com/watch?v=EZOFGain46w
cartel_programa_elmono