Material educatiu picanyer a Senegal
13 de d’octubre de 2014
Llibres picanyers per a aprendre a Senegal
Un carregament de material escolar arriba a Senegal des de Picanya via Panazol

A principis d’any, l’Ajuntament de Picanya va rebre una petició per part de la Mairie de Panazol: les escoles de Diofior (Senegal) necessitaven llibres i material didàctic per a les classes d’espanyol. Esta sol·licitud de col·laboració, arribà al nostre poble des del Comité de Jumelage de Panazol, i era una crida dels mestres d’espanyol de les escoles de Diofior (Senegal), que no disposaven de textos ni materials per a l’aprenentatge de l’espanyol.

Gran resposta
Com no podia ser d'altra manera en un poble solidari com el nostre, esta sol·licitud va rebre una extraordinària acollida per part de les escoles, de l'institut i de les famílies del comité d'agermanament Picanya-Panazol i així, amb aportacions voluntàries es va poder reunir un bon nombre de llibres, diccionaris, mapes, etc.
La recollida del material fou coordinada pel Comité d’Agermanament Picanya, que ha transportat les caixes amb els llibres, mapes, jocs… a Panazol, des d’on s'han enviat a Senegal.
Esta col·laboració s’emmarca dins del Programa de Cooperació Descentralitzada que tenen els municipis de Panazol (França) i de Diofior (Sénegal) i amb el que Picanya participa de forma puntual en aquells aspectes on se sol·licita el nostre suport.

 

Galeries relacionades
Concert conjunt Picanya-Panazol
09 de de juliol de 2017

Concert conjunt Picanya-Panazol

22é Rastro Solidari
22 de de maig de 2016

22é Rastro Solidari

Intercanvi Escolar Picanya Panazol
26 de de maig de 2015

Intercanvi Escolar Picanya Panazol

Vídeos relacionats
26é Rastro Solidari
04 de de juny de 2023

26é Rastro Solidari

Acte Celebració 30 Anys d'Agermanament
09 de d’octubre de 2022

Acte Celebració 30 Anys d'Agermanament

25é Rastro Solidari
19 de de maig de 2019

25é Rastro Solidari