Material educatiu picanyer a Senegal
13 de octubre de 2014
Llibres picanyers per a aprendre a Senegal
Un carregament de material escolar arriba a Senegal des de Picanya via Panazol

A principis d’any, l’Ajuntament de Picanya va rebre una petició per part de la Mairie de Panazol: les escoles de Diofior (Senegal) necessitaven llibres i material didàctic per a les classes d’espanyol. Esta sol·licitud de col·laboració, arribà al nostre poble des del Comité de Jumelage de Panazol, i era una crida dels mestres d’espanyol de les escoles de Diofior (Senegal), que no disposaven de textos ni materials per a l’aprenentatge de l’espanyol.

Gran resposta
Com no podia ser d'altra manera en un poble solidari com el nostre, esta sol·licitud va rebre una extraordinària acollida per part de les escoles, de l'institut i de les famílies del comité d'agermanament Picanya-Panazol i així, amb aportacions voluntàries es va poder reunir un bon nombre de llibres, diccionaris, mapes, etc.
La recollida del material fou coordinada pel Comité d’Agermanament Picanya, que ha transportat les caixes amb els llibres, mapes, jocs… a Panazol, des d’on s'han enviat a Senegal.
Esta col·laboració s’emmarca dins del Programa de Cooperació Descentralitzada que tenen els municipis de Panazol (França) i de Diofior (Sénegal) i amb el que Picanya participa de forma puntual en aquells aspectes on se sol·licita el nostre suport.

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats
25é Rastro Solidari
19 de maig de 2019

25é Rastro Solidari

24é Rastro Solidari
27 de maig de 2018

24é Rastro Solidari

Rastro solidari 2017.
28 de maig de 2017

Rastro solidari 2017.