equip_de_desenvolupament_del_projecte_APPicanya
01 de de març de 2017
La millor aplicació per a mòbils de l'administració espanyola es... APPicanya
Premiada pel Congrés Nacional d'Innovació als Serveis Públics
La setmana passada la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, a Madrid, fou seu de la 7a edició del Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics (CNIS). Este congrés d'àmbit estatal és el més important foro de trobada de les millors experiències en matèria d'innovació tecnològica al servei de les administracions públiques. Durant dos dies diferents ponències expliquen els millors projectes i les propostes més novedoses de totes les administracions del nostre país, des de ministeris a ajuntaments, tot i passant per governs autonómics i diputacions. Este congrés compta amb el suport del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, el Ministeri d'economia, industria i competitivitat, etc...

Premis CNIS
En este congrés es premien les millors iniciatives en matèria d'aplicació de les tecnologies de la informació a l'administració pública amb uns guardons de gran prestigi cosa que va fer que foren trenta-vuit les administracions que presentaren més de setanta projectes candidats a premi. 
Podeu accedir ACÍ al llistat d'entitats premiades.

La millor aplicació de telefonia mòbil
En esta edició 2017 el premi a la millor estratègia mòbil/APP pública ha estat per a l'aplicació municipal de l'Ajuntament de Picanya APPicanya de la qual el jurat va voler destacar el seu caràcter innovador, la seua qualitat tècnica i la quantitat de serveis que posa a l'abast de la ciutadania. A més el jurat va destacar el fet que fóra un Ajuntament d'un poble relativament menut com ara Picanya el que haguera sigut capaç de dissenyar, desenvolupar i posar en marxa una aplicació per a telefonia mòbil tan novedosa i avançada. De fet l'Ajuntament de Picanya fou la institució més menuda premiada en este congrés nacional on Ministeris, Govern autònoms i Diputacions, de tota Espanya, van copar la gran majoria de premis. 

APPicanya
APPicanya és la segona aplicació per a telefonia mòbil desenvolupada per l'Ajuntament i amb més de 1.200 persones usuaries en poc més de mig any, ofereix serveis com ara avisos municipals, avisos directes en cas de que la grua municipal vaja a retirar el teu vehicle (si és possible), presentació d'incidències en via pública (i seguiment de l'expedient), avisos relacionats amb impostos municipals, notíces, agenda, inscripcions...
APPicanya ha estat dissenyada i desenvolupada pels serveis de comunicació i informàtica de l'Ajuntament de Picanya amb la col·laboració de l'empresa valenciana de programació web i seguretat informàtica Binn.




logo_APPicanya
APPicanya


 
equip_de_desenvolupament_del_projecte_APPicanya
Moment de la recollida del guardó a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre
Moment de la recollida del guardó a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre
Premiats CNIS 2017
Vídeos relacionats
Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta