cartell_PicaARTS_2017
23 de de març de 2017
Sis espectacles per a tots els públics el dissabte 1 d'abril
Cinquena edició de PicaARTS, Mostra d'Arts Teatrals de carrer
El dissabte 1 d'abril les arts teatrals de carrer tornen a plenar Picanya. De nou, i per cinqué any consecutiu, la col·laboració entre l'Ajuntament de Picanya i l'empresa   23 ARTS Brothers Projeccions permet oferir SIS espectacles de teatre de carrer i per a tots els públics al llarg de tot el dia. Arriba la 5a PicaARTS, Mostra d'Arts Teatrals de Carrer a Picanya.
PicaARTS convoca al públic d’arreu, de la ciutat, dels pobles de les rodalies...  del nostre poble,  a  passejar pels carrers i places de Picanya flairats d’enginy, creativitat, mestratge, originalitat, sensualitat i molt bon humor. La Mostra d’Arts Teatrals de Carrer és també una invitació a totes les persones, professionals de la gestió cultural o responsables polítics, per a fer un tast deliciós de l'actualitat de les arts escèniques de carrer.

El proper dissabte 1 d'abril vine a gaudir el millor Teatre de Carrer per a tota la família!PROGRAMA


01opendoor

11.15h-Pl. Espanya (Ajuntament)
Pere Hosta
presenta:
OPEN DOOR
Apareix una porta del no-res. Què hi ha a l’altre costat?
Un personatge excèntric, curiós, enginyós,transporta la porta i la deixa ací i allà, amb la intenció de divertir-se.
Una invitació a creuarla porta per poder viure de manera diferent el carrer de cada dia i fer la quotidianitat ... sorprenent.

Fes un tast:

https://vimeo.com/14459280302oniricus

12.00h - Pl. País Valencià
La Troupe Malabo
presenta:
ONIRICUS

La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida siga interessant. Dos esbojarrats empleats decirc que fantasiegenen convertir-se algun dia en artistes de veritates topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Quan estan a punt de fugir i renunciar al seu somni, decideixen assumir el paper principald’aconseguir dur endavant , amb la col·laboració del públic, un nou circ perquè l’espectacle puga continuar.

Fes un tast:

https://vimeo.com/18959312303cataplum

13.00h-Mercat. Pl. Manuel Broseta
Circo La Raspa
presenta:

CATAPLUM!
Cataplum és una exclamació onomatopeicaque provoca l'explosió de rialles, aplaudiments i diversió del públic ... sense colps ni caigudes per a ningú.
Espectacle de circ i animació , participatiu , que utilitzales disciplines circenses de diàbolos, equilibris, malabars, acrobàcia sempre amb molt d'humor.

Fes un tast:

https://www.youtube.com/watch?v=jr3EILnGV40


04tempus

16.30h - Biblioteca. Pl. Major
Visitants Teatre
presenta :
TEMPUS

Quatre arqueòlegs, portadors de somnis,arriben a l’actualitat des d’un espai-temps indeterminat per a capturar i interpretar mostres intangibles de fòssils del futur.
Intervenció escènica itinerant on els actors realitzenun intercanvi poètic amb l’audiència en una mostra de teatre valent i disbauxat, que reinterpreta el concepte de bellesa.

Fes un tast:

https://www.youtube.com/watch?v=QGAMf5o_3_M05circant

17.30 h - C/ Sant Joan Baptista, creuament C/ Colón
CUNCURULLA
presenta:
CIRCANT

Circ amb música en viu sota el principi del “vi de taula” associat amb bona companyia, bon menjar arrelat a la terra i un ambient càlid. Tres personatges es mouen per les fronteres reals i imaginàries, entre el vaivé de les onades i la força indòmita de la Tramuntana. La proposta naix de buscar l’aroma del vi que millor evoca els nostres records, tot i fent un divertit homenatge a la nostra cultura gastronòmica. Un bocí de la mediterrània. Circ de taula.

Fes un tast:

https://vimeo.com/127089613


06tandarica

18.30 h - Pl. País Valencià

PASSABARRET
presenta:
TANDARICA CIRCUS
Ells lidiuen "retro-balkan-rock'n'roll circus" però, parlant clar, ells sónquatre pallassos bojos com una cabra i capaços de qualsevol cosa per satisfer al seu públic, des disparar-una canonada a l'estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb miopia severa.
No pots faltar al seu show: cada funció pot ser l'última!

Fes un tast:

https://youtu.be/j_qBWbq8YSc
Organitzen:

logoajuntamentpicanya
    logo23arts


Amb el suport de:


patronat_provincial_turisme_valenciacartell_PicaARTS_2017 


 

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats